Kaurapuuro marjoilla ja raejuustolla
Kaurapuuro (tai mikä tahansa puuro) on suomalaista perusruokaa, terveellistä ja kuitupitoista ravintoa. Puuro sellaisenaan ei aina maistu, mutta höystämällä sitä vaikkapa marjoilla ja raejuustolla, saa jo monipuolisen pläjäyksen aamun alkajaisiksi, tai miksei myös päivän päätteeksi.
Erilaiset puurot kuuluvat ruokalistallemme ja vaihtamalla viljan laatua ja tarjolla olevia oheistuotteita, saakin vaihtelua puurovalikoimaan.
Kaurapuuro
- Kiehauta vesi
- Lisää hiutaleet koko ajan sekoittaen
- Pienennä levyn lämpötilaa, ettei puuro kuohahda hellalle. Anna kypsyä noin 5 minuuttia välillä sekoitellen.
- Laita kansi päälle ja anna hautua vielä noin 5-10 minuuttia kannen alla.
- Tarjoile raejuuston ja marjojen kera.
Kommentit
Lähetä kommentti