Lettuihin makua ohrasta
Nousin varhain ja koska loma eikä kiire mihinkään, ajattelin ilahduttaa perhettä tavallista poikkeavalla aamiaisella ja paistoin lettuja. Harvoin tulee tällaisia tarjottavia meillä aamiaisella, mutta hyvin levänneenä aloin lettujen paistoon.
Meidän letut syntyy yleensä ohrajauhosta, sillä minusta niissä on enemmän makua ja tietysti myös kuitua.
Ohraletut
½ l maitoa (0,43€)
2 kananmunaa (0,50€)
2½ dl (138 g) ohrajauhoja (0,21€)
½ dl (0,33 g) vehnäjauhoja (0,03€)
1 tl suolaa
0,3 dl ruokaöljyä (0,14€)
- Riko munat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki
- Lisää maito ja jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi
- Mausta suolalla ja lisää vielä ruokaöljy.
- Anna taikinan turvota puoliden tuntia
- Tarjoa hillon tai salaatin kera.
Kommentit
Lähetä kommentti